top of page
  • Skribentens bildAnna

Väck din inre unge!


Om du ser på barn när de leker så har de en viss obekymrad ledighet i sig. Och glädje. Frånvaron av fysiska och känslomässiga hinder ger barn en lätthet och balans som många av oss förlorar när vi blir äldre. Vi spenderar timmar med att köra bil och sitta vid skrivbord med dålig hållning som komprimerar ryggraden och försvagar våra andningsmuskler. Vår kroppskännedom sträcker sig bara till våra senaste krämpor och besvär.


Att vara sittande har blivit en ofrånkomlig del av vårt moderna liv. Och att titta på en skärm.

Om vi ska kunna behålla vår ”barnakropp” levande och välmående så är det logiskt att anta ett funktionellt sätt att sitta, stå och träna på.


I YogAlign (som jag ju arbetar med) är alla övningar utformade för kroppens egen ursprungliga design. YogAlign ger dig möjlighet att skapa en ny ”programvara” för naturlig hållning i allt du gör. Du kommer att känna din kropp som en helhet där alla delar är sammanlänkade. Du kommer att känna dig lätt, stark och balanserad. Och glädjen av att vara i din kropp kommer att få dig att känna dig som en obekymrad unge igen.


Och gör också något crazy som du inte brukar göra längre - spring i vattenspridaren, testa skateboarden, klättra upp i ett träd, sjung högt på vägen hem -

Väck din inre glada unge!


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page